Lasersko odstranjevanje dlak

Kaj sploh je lasersko odstranjevanje dlak?

Skrb za higieno telesa je postala del zagotavljanja zdravja. Zanjo moramo v prvi vrsti dobro skrbeti sami, pri tem pa vam lahko pomaga naša strokovna ekipa. Dolgoletne praktične izkušnje na področju trajnega odstranjevanja dlak so odlično izhodišče, da se boste pri nas dobro počutili in od nas odšli popolnoma zadovoljni. Ker sta kakovost storitev in zadovoljstvo strank naši osnovni vodili.

Lasersko odstranjevanje dlak je kozmetični postopek, s pomočjo katerega ob uporabi laserja odstranimo neželene dlake. Princip delovanja temelji na delovanju svetlobnega vira, ki segreje in uniči lasne folikle na koži, kar povzroči motnje v njihovi rasti. Lasersko odstranjevanje dlak (cenik boste prejeli ob povpraševanju) poteka na način, da svetlobni vir usmeri žarek svetlobe, ki ga absorbira pigment (to je melanin) v dlaki. To vodi v nastanek toplote, ki segreje posebne žepke ob dlaki, ki jih imenujemo lasni folikli. Lasni folikli v naši koži omogočajo rast dlak oziroma las. Poškodbe lasnih foliklov povzročijo popolno ali delno zaustavitev rasti dlak v prihodnosti. Prav zato je to metoda, ki omogoča trajno odstranjevanje dlak – ob tem pa je potrebno poudariti, da je terapijo potrebno vseeno ponoviti več kot enkrat. Včasih pa so potrebne tudi obnovitvene terapije.

Lasersko odstranjevanje dlak

Lasersko odstranjevanje dlak na obrazu in drugje po telesu je neinvazivna in popolnoma neboleča metoda odstranjevanja dlak, ki ji zaupajo številni uporabniki. Naša strokovna ekipa vas bo vodila skozi celoten postopek priprave na terapijo, vam predstavila potek, izvedla terapije ter spremljala odziv vašega telesa nanje. Za nas je pomembno, da nam zaupate, zato smo na voljo za prav vsako vaše vprašanje oziroma dvom. Z veseljem se odzovemo na vaše povpraševanje, se z vami pogovorimo o morebitnih tveganjih, izključujočih se bolezenskih stanjih ter razdelamo vaša pričakovanja. Seveda pa ne bomo pozabili niti na nasvete, ki bodo zmanjšali tveganja za pojav stranskih učinkov terapije. Mnogi nam že zaupajo, postanite del široke zgodbe tudi sami. Postavite sebe in svoje želje na prvo mesto – gladke noge in bikini linija lahko hitro postanejo realnost, ki se ji ne boste mogli načuditi. Veselimo se, da postanemo del vaše zgodbe tudi mi.

Lasersko odstranjevanje dlak

Primerni kandidati za trajno odstranjevanje dlak

Za lasersko odstranjevanje dlak (cenik prejmete, ko nam pošljete povpraševanje) se lahko odločijo predstavniki obeh spolov, najbolj znano je lasersko odstranjevanje dlak na obrazu, čeprav lahko trajno odstranjevanje dlak poteka tudi na drugih delih telesa, kamor sodijo vsi predeli prsnega koša, nog, rok, pod pazduhami ter na območju intimnih predelov. Uporabniki se za storitev običajno odločijo, da bi se izognili potrebi po rednem britju, metoda pa je primerna za tudi za odstranjevanje dlak pri osebah s prekomerno rastjo dlak (hirzutizem in hipertrihoza). Na omenjena stanja sicer pogosto vplivajo: jemanje določenih zdravil, hormonsko neravnovesje, dedne bolezni, sindrom policističnih jajčnikov, redkeje pa tudi tumorji.

Postopek laserskega odstranjevanja dlak sodi med izredno učinkovite metode odstranjevanja dlak, ob tem pa je potrebno poudariti, da samo ena terapija (žal) ne bo dovolj. Za učinkovito delovanje mora biti namreč dlaka v pravi fazi rasti, zato se običajno postopek večkrat ponovi. V povprečju sicer velja, da je za dolgotrajnejši učinek potrebnih približno šest terapij – vse je odvisno predvsem od lastnosti vaših dlak oziroma kože.

Zaupajte nam

Lasersko odstranjevanje dlak nam predstavlja rutinski postopek, zato se nam lahko brez skrbi prepustite in poskrbeli bomo za vse.

Če vas zanima lasersko odstranjevanje dlak, cenik za ta postopek prejmete, ko nam pošljete povpraševanje. Potrudili se bomo, da se vam oglasimo v najkrajšem mogočem času.

Dostopnost in odzivnost

Smo preprosto dostopni in odzivni, tako da se vam bomo oglasili takoj, ko bomo lahko. Stopite v stik z nami!

Izkušena ekipa

Naše delo sloni na bogatih izkušnjah s področja odstranjevanja dlak in drugih dermatoloških področij.

Strokovno odstranjevanje dlak

Trajno odstranjevanje dlak zaupajte strokovni ekipi, ki dobro ve, kaj počne.

Lasersko odstranjevanje dlak na obrazu

Lasersko odstranjevanje dlak na obrazu in drugod je varno

Trajno odstranjevanje dlak je varna metoda odstranjevanja dlak, kljub temu se lahko redko pri posameznikih pojavijo tudi neželeni stranski učinki, ki so odvisni od lastnosti kože, barve dlak, pa tudi nege kože po terapiji.

Najpogostejši stranski učinek je občutljivost kože na območju odstranjevanja dlak. Gre za začasen pojav bolj občutljive kože, ki jo spremlja še rdečica in oteklina. Vsi omenjeni simptomi sicer izzvenijo v nekaj urah po terapiji.

Med pogoste stranske učinke sicer sodi tudi sprememba pigmentacije kože – ta se lahko posvetli ali potemni. Te spremembe so običajno začasne, pri nekaterih uporabnikih storitev pa tudi trajne. Da bi spremembe pigmentacije kože preprečili, je potrebno upoštevati navodilo ter mesto odstranjevanja dlak zaščititi pred sončno svetlobo pred in po terapiji. Med izjemno redko stranske učinke, ki jih povzroči lasersko odstranjevanje dlak, sodi nastanek mehurjev, brazgotin ter drugih sprememb v sami strukturi kože.

O varnosti metode laserskega odstranjevanja dlak naj se s svojimi zdravniki posvetujejo nosečnice, osebe z različnimi kožnimi stanji, poškodbami ter osebe, ki so v preteklosti prebolele kožnega raka oziroma se z njim še borijo. V kolikor niste prepričani, ali vaše zdravstveno stanje omogoča terapijo, se obrnite na nas – izpolnite povpraševanje, naša ekipa pa vam bo z veseljem svetovala in odgovorila na vaša vprašanja.

Lasersko odstranjevanje dlak – cenik

Naša ekipa je tukaj, da odgovori na vsa vaša vprašanja. Za cenik naših storitev se enostavno obrnite na nas z izpolnitvijo obrazca za povpraševanje, ki ga najdete na naši spletni strani. V povpraševanju navedite, da se zanimate za lasersko odstranjevanje dlak – cenik vam bomo poslali na vaš spletni naslov. Da bodo naše storitve še boljše, pa vam priporočamo, da nam vsaj približno opišete vaše težave, da bodo naše informacije kar se da točne.

Lasersko odstranjevanje dlak

BI RADI IZVEDELI ŠE VEČ?

Za vse, ki bi se radi še podrobneje seznanili z metodo trajnega odstranjevanja dlak, smo vam pripravili seznam najpogostejših vprašanj, ki nam jih zastavljajo stranke, in odgovorov nanje. Prepričani smo, da boste tukaj tudi vi izvedeli tisto, kar vas še zanima.

Predvsem je dobro, da si vsaj štiri tedne pred terapijo ne pulite ali voskate na področju, kjer jih želite odstraniti trajno. Tudi ne posvetljujte jih, prav tako se v mesecih pred terapijo izogibajte neposrednim sončnim žarkom, saj laser najbolje deluje na svetli koži in pa temnih dlakah. Zato je morda še najbolje, da se za terapijo odločite v hladnejšem delu leta. Na dan terapije na koži ne uporabljajte različnih preparatov ali kozmetičnih pripravkov.
Lasersko odstranjevanje dlak opravimo varno in hitro. Prejeli boste zaščitno opremo, mi pa bomo poskrbeli za sproščeno vzdušje. V kolikor se bojite bolečin, lahko pred postopkom vzamete protibolečinsko tableto, sicer pa naše stranke postopek najpogosteje opisujejo kot minimalno bolečega. Postopek opravimo z lasersko glavo, ki je izdelana prav s tem namenom.
Že po prvi terapiji boste opazili občutno razliko. Ker pa je veliko odvisno od cikla rasti dlačic, njihove barve, tipa kože, področja odstranjevanja dlak in same poraščenosti, pa je treba opraviti več terapij, navadno nekje med pet in 10. Seveda s primerno dolgimi vmesnimi presledki.
Je. Za trajno odstranjevanje dlačic res uporabljamo najsodobnejšo opremo, a ta dandanes ni več tako dragocena kot neko. Trudimo se, da nudimo cenovno dostopne storitve. Če vas zanima lasersko odstranjevanje dlak, cenik prejmete, ko nam pošljete povpraševanje prek spletnega obrazca. Oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.
Najbolje je, da se za terapije odločite v zimskem času oziroma v hladnejšem delu leta, ko sončni žarki niso tako močni, ko koža ni porjavela in ko si lahko privoščite nekaj tednov brez odstranjevanja dlačic.