Dermatološka klinika - home page

Če vas zanima naša dermatološka klinika, naročanje poteka z nekaj kliki. S pomočjo kontaktnega obrazca nam pošljite svoje vprašanje ali pojasnite težave, s katerimi se spopadate. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili in vas naročili na termin. S čakalno dobo se vam ni treba obremenjevati.
Najprej bomo poskrbeli, da se boste pri nas počutili sproščeno in udobno. Sledil bo pogovor o vaših težavah, temu pa pregled medicinske dokumentacije, če ta obstaja. Stanje bomo seveda preverili tudi sami, saj vas bomo s pomočjo posebnih aparatov pregledali (odvisno od narave vaše težave), nato pa opredelili zdravljenje in morebitne posege. Naša dermatološka klinika za otroke in odrasle je res prijazna vsem.
Morda se bojite, da boste morali na prvi pregled ali potreben poseg čakati več mesecev. V našem primeru je ta strah odveč, saj vam omogočamo res kratko čakalno dobo, tako da boste obravnavani kar najhitreje. Pozabite torej na večmesečno čakanje.
Specializirani smo za različna področja, na primer za pregled in odstranjevanje kožnih znamenj, pa za lasersko odstranjevanje dlak, na nas se lahko obrnete v primeru težav z aknami, srbečico kože, kožnimi razjedami, luskavico, okužbami kože in nohtov … Skratka, na voljo vam je cela vrsta storitev – poleg kože pa smo specialisti tudi za zdravje las in nohtov.
Cene storitev se seveda razlikujejo od storitve do storitve, zagotovimo pa lahko, da so cene dostopne prav vsem. Če vas zanima dermatološka klinika (naročanje prek spleta), nam pošljite povpraševanje in poslali vam bomo ceno za vašo storitev oziroma vas povabili na obravnavo.