Lasersko odstranjevanje dlak

Predvsem je dobro, da si vsaj štiri tedne pred terapijo ne pulite ali voskate na področju, kjer jih želite odstraniti trajno. Tudi ne posvetljujte jih, prav tako se v mesecih pred terapijo izogibajte neposrednim sončnim žarkom, saj laser najbolje deluje na svetli koži in pa temnih dlakah. Zato je morda še najbolje, da se za terapijo odločite v hladnejšem delu leta. Na dan terapije na koži ne uporabljajte različnih preparatov ali kozmetičnih pripravkov.
Lasersko odstranjevanje dlak opravimo varno in hitro. Prejeli boste zaščitno opremo, mi pa bomo poskrbeli za sproščeno vzdušje. V kolikor se bojite bolečin, lahko pred postopkom vzamete protibolečinsko tableto, sicer pa naše stranke postopek najpogosteje opisujejo kot minimalno bolečega. Postopek opravimo z lasersko glavo, ki je izdelana prav s tem namenom.
Že po prvi terapiji boste opazili občutno razliko. Ker pa je veliko odvisno od cikla rasti dlačic, njihove barve, tipa kože, področja odstranjevanja dlak in same poraščenosti, pa je treba opraviti več terapij, navadno nekje med pet in 10. Seveda s primerno dolgimi vmesnimi presledki.
Je. Za trajno odstranjevanje dlačic res uporabljamo najsodobnejšo opremo, a ta dandanes ni več tako dragocena kot neko. Trudimo se, da nudimo cenovno dostopne storitve. Če vas zanima lasersko odstranjevanje dlak, cenik prejmete, ko nam pošljete povpraševanje prek spletnega obrazca. Oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.
Najbolje je, da se za terapije odločite v zimskem času oziroma v hladnejšem delu leta, ko sončni žarki niso tako močni, ko koža ni porjavela in ko si lahko privoščite nekaj tednov brez odstranjevanja dlačic.